۴ دلیل برای سرمایه گذاری در تجارت آنلاین
۴ دلیل برای سرمایه گذاری در تجارت آنلاین

با توجه به گسترش روز افزون استفاده از اینترنت بسیاری از افراد مایل به سرمایه گذاری در تجارت آنلاین و شروع کسب و کار اینترنتی هستند. اما هنوز افرادی هستند که نسبت به این نوع تجارت در تردید بوده و نمی دانند شروع تجارت آنلاین برای آن ها سودمند خواهد بود یا خیر. ما در مقاله ۴ دلیل برای سرمایه گذاری در تجارت آنلاین چهار دلیل برای این که تجارت آنلاین سرمایه گذاری مطمئنی است را بررسی خواهیم کرد.

پایین بودن هزینه های راه اندازی
اولین دلیل برای این که ثابت می کند کسب و کار آنلاین تجارتی مطمئن است ، پایین بودن هزینه های راه اندازی تجارت آنلاین نسبت به فروش سنتی می باشد. در کسب و کارهای اینترنتی هزینه هایی مانند اجاره یا خرید مغازه ، حمل و نقل و چیدمان محصولات فیزیکی و … نخواهید داشت. در تجارت آنلاین تولید محتوا و و بهینه سازی برای موتورهای جستجو (SEO) ، فعالیت و تبلیغات در شبکه های اجتماعی و دیگر کانال های تبلیغاتی ، نیازمند صرف هزینه می باشند. اما هزینه های آن به مراتب کمتر از کسب و کارهای سنتی است. این کاهش هزینه ها باعث سود دهی بیشتر نیز می شود.
سازگاری بیشتر با نیازهای بازار
تبلیغات و بازاریابی یکی از مهم ترین مولفه ها در هر کسب و کاری است. یکی از مزایای تجارت آنلاین این است که امکان ارزیابی میزان برگشت سرمایه پس از تبلیغات وجود دارد. در حالی که در روش فروش سنتی این امر به سهولت امکان پذیر نیست. در تجارت آنلاین به راحتی و به سرعت می توانید خود را با شرایط جدید وفق دهید. و در صورت لزوم استراتژی خود را برای تبلیغات تغییر دهید.
با استفاده از سرویس های مختلفی که گوگل ارائه کرده است می توان آمار بازدیدکنندگان یک وب سایت را ارزیابی کرد. و در صورتی که احساس کرید هر یک از استراتژی ها کارایی ندارد می توانید به سراغ روش بعدی بروید. همچنین روش های تبلیغات زیادی در شبکه های اجتماعی گوناگون وجود دارد که شما می توانید با امتحان کردن آن ها ، آن روشی که بازخورد بیشتری دارد را انتخاب نمایید. همه این عوامل کمک می کند تا در تجارت آنلاین سازگاری بیشتری با نیازهای بازار داشته باشید. شما در این تجارت می توانید به سرعت مشخص کنید کدام روش درست عمل می کند و کدام یک کارایی کمتری دارد. و بر همین اساس تصمیمات و استراتژی های خود را تغییر دهید.

کمتر بودن هزینههای عملیاتی و مخارج کلی
با توجه به اینکه ایده های کسب و کار اینترنتی معمولا به یک مکان خاص بستگی ندارند حفظ آنها نیاز به کار کمتری دارد. بویژه این موضوع برای مشاغلی که در آنها نیازی به هزینههای تهیه محصولات فیزیکی، توزیع، اجاره و سایر هزینهها وجود ندارد صدق میکند. برای مثال در صنعت خرده فروشی صاحب فروشگاه میتواند به جستجو و خرید اجناس از تامین کنندگان در سراسر دنیا بپردازد بدون اینکه نیازی به حرکت از پشت میز کامپیوترش داشته باشد!
فعالیت ۲۴ ساعته در تمام روزهای سال
یکی دیگر از مزایای مهم سرمایه گذاری در کسب و کار اینترنتی این است که امکان کسب و کار به صورت ۲۴ ساعته در کل سال را فراهم میکنند. مثلا میتوانید یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید که هیچ وقت تعطیلی ندارد در نتیجه حتی وقتی خواب باشید هم در حال کسب درآمد هستید. به این ترتیب حتی وقتی شما کار نمی کنید سیستمهای اتوماتیک فروش آنلاین از حرکت متوقف نمی شوند. در بعضی موارد حتی ممکن است میزان فروش در ساعات و روزهای تعطیل بیشتر از میزان فروش طی ساعات کاری باشد.
همچنین پیشنهاد می کنیم از مقاله هوش مصنوعی چیست نیر دیدن کنید.
دسترسی به مشتریانی در سراسر دنیا
سرمایه گذاری در کسب و کار اینترنتی به شما این فرصت را می دهد که در بازار جهانی فعالیت کنید؛ به این دلیل که مشتریان شما از هرجای دنیا این امکان را دارند که تنها با چند کلیک درباره شما و محصولات و خدماتتان اطلاعات کسب کنند. تنها با کارمزدی کم میتوانید به مخاطبین زیادی در صدها بازار الکترونیکی در اینترنت (e-Marketplace) دسترسی پیدا کنید. موسسه تحقیقاتی AMR Research در گذشته گزارش داده که ارزش محصولات و خدماتی که در بازارهای B2B آنلاین داد و ستد میشوند، بیشتر از ۱٫۳ میلیارد دلار است. قطعا تمایلی ندارید که این بازار رو به رشد را از دست بدهید.

در اختیار داشتن ابزارهای پیشرفته بازاریابی
بازاریابی یکی از مهم ترین مولفههای هر کسب و کاری است. چیزی که باعث جذابیت بیشتر بازاریابی آنلاین میشود تعداد بسیار زیاد کانالهای بازاریابی است که در اختیار همه قرار دارد. وبلاگ، پادکست ، ویدیو، شبکههای اجتماعی، ایمیل ، مقاله سفید، eBook و انواع روشهای مختلف دیگر از جمله ابزارهایی هستند که میتوانید از آنها برای جذب مخاطبین موردنظرتان استفاده کنید. البته در حال حاضر شاهد افزایش هزینههای بازاریابی اینترنتی هستیم اما نظارت و ارزیابی که این ابزارها برای شما فراهم میکنند بسیار پیشرفتهتر و راحتتر است.
می توانید با بهره گیری از ابزارهای بازاریابی گوگل مثل Google Analytics و اطلاعات مربوط به امتیاز سایت که از کمپینهای بازاریابی اینترنتی مثل Moz جمع آوری میکنید، به صورت لحظهای نه فقط بر مشتریان خودتان بلکه بر رقبا هم نظارت کنید. این ویژگیها به شما امکان میدهد که قابلیت انطباق سریع با شرایط را داشته باشید و رویکرد و استراتژیهای خودتان را به صورت لازم تغییر بدهید. مثلا اگر نرخ تبدیل کم باشد میتوانید برای افزایش آن تغییراتی در وبسایت تان ایجاد کنید.
بعلاوه هدف گرفتن گروههای اجتماعی خاص با ظهور ابزارهای بازاریابی در شبکههای اجتماعی بسیار ساده تر شده است. میتوانید مخاطب مورد نظرتان را با جزئیات کامل تعریف کرده و برای افرادی بازاریابی کنید که احتمال جذب آنها به محصولات یا خدمات شما بیشتر باشد.

افزایش فرصتهای برقراری ارتباط با همکاران
گاهی اوقات صاحبان مشاغل، اداره کسب و کارشان را به صورت تک نفره انجام میدهند. چون این افراد بیشتر وقتشان را در اداره صرف انجام کارهای مربوط به شغلشان میکنند. در گذشته تنها گزینه برای صاحبان مشاغلی که قصد ایجاد شبکه همکاری و یادگیری از همکارانشان را داشتند، پیوستن به گروههای تجاری محلی بود. اما امروزه اینترنت موجب تشکیل جامعهای جهانی از همکاران شده که فقط یک کلیک با برقراری ارتباط با آنها جهت مشورت درباره مشکلات، فشارهای کاری و ایده گرفتن برای راهاندازی کسب و کارتان فاصله دارید.
فقط کافیست وارد حوزه وبلاگ نویسی شده یا به چت رومها، گروههای موجود در شبکههای اجتماعی و انجمنهای مختلف مرتبط به کارتان ملحق شوید تا با سایر صاحبان مشاغل، کارآفرینان و سرمایهگذاران ارتباط برقرار کنید. امروزه فردی که در امریکا زندگی میکند میتواند به راحتی درباره تکنیکهای بازاریابی و تبلیغات با کارآفرین دیگری در افریقا مشورت و تبادل نظر کند. برقراری ارتباط با صاحب نظران و افراد مشهور هیچ وقت به اندازه امروز آسان نبوده؛ قطعا اکنون بهترین زمان برای شروع فعالیت در اینترنت و کسب و کار اینترنتی در ایران است.
همچنین پیشنهاد می کنیم از مقاله برندهای معتبر جهانی تولید لوازم خانگی نیر دیدن کنید.
میزان انعطاف پذیری بالا
در روش فروش سنتی نیاز است تا فضایی برای فروش محصولات خود داشته باشید و مجبور خواهید بود ساعاتی از روز را در محل حاضر شوید. اما در کسب و کارهای آنلاین امکان انجام کار از هر جای دنیا حتی از منزل یا در مسافرت نیز وجود دارد و فقط کافی است به اینترنت دسترسی داشته باشید. اگر تجارت آنلاین به درستی برنامه ریزی و راه اندازی شده باشد نیاز زیادی به حفظ و نگهداری ، پشتیبانی و توسعه زیرساخت های آن ندارید و می توانید زمان زیادی را به آن اختصاص ندهید.

پایین بودن ریسک سرمایه گذاری
میزان ریسک در بسیاری از بخش های تجارت آنلاین نسبت به فروش سنتی ریسک کمتری دارد. به دلیل بالا بودن میزان سازگاری و انعطاف پذیری در کسب و کارهای آنلاین معمولا راه اندازی آن هزینه زیادی ندارد. و گاهی می توان کسب و کارهای شکست خورده را در مدت زمانی کوتاه به سوددهی رساند. البته این بدان معنی نیست که بگوییم در کسب و کار آنلاین شکست وجود ندارد. در تجارت آنلاین شکست هست اما شما به سرعت می توانید با تغییر در استراتژی ، از شکست به سود مناسب برسید.
خرید و فروش در تجارت آنلاین آسان است. همچنین انرژی کمتری صرف ریزه کاری های حقوقی می شود. و به همین نسبت میزان ریسک پذیری آن کمتر است.
۴ Reasons an Online Business Is a Solid Investment
هر فردی که قصد شروع کسب و کار آنلاین را دارد لازم است ابتدا بررسی کند که چقدر زمان و سرمایه دارد. و پس از این ارزیابی با بررسی نیاز های بازار می تواند تجارت آنلاین خود را شروع کند.
چرا تجارت آنلاین یکی از بهترین سرمایه گذاری ها است – ۴ دلیل برای سرمایه گذاری در تجارت آنلاین