استایل چیست ؟ + انواع استایل ها
استایل چیست

چکیده : دنیای استایل ها بسیار جذاب و متنوع است. هر استایلی ویژگیهای خاص خود را دارد؛ ما در این مقاله قصد داریم شما را با دنیای جذاب استایل آشنا کنیم و قرار است به سوالات شما در این زمینه پاسخ بدیم، تا آخر مقاله استایل چیست با ما همراه باشید
این سوالات شامل :
- استایل چیست
- استایل ها را میتوان به چند گروه تقسیم کرد.
- انواع استایل بر اساس سادگی
- انواع استایل بر اساس زمان
- انواع استایل براساس کاربرد
- انواع استایل بر اساس نماد شناسی
مقدمه استایل چیست : در دیکشنری وبستر در معنای کلمه استایل به عباراتی نظیر سبک، روش، شیوه، عبارت، سلیقه و استیل برمیخوریم. واقعیت این است که هر یک از ما دنیایی پر رمز و راز در درون خود داریم که برخی جنبههای آن با سبک پوشش و نوع رفتار ما نمایان میشود.
جالب اینجاست که شاید خود ما هم تا به حال دقت نکردهایم که مثلا چرا اینقدر به خط اتوی شلوارمان حساس هستیم یا چرا ترجیح میدهیم؛ لباسهایی کاملا گشاد و راحت بپوشیم. تمام اینها بازتابهایی از درون ما هستند و استایل شناسی به ما کمک خواهد کرد که شناخت بهتری نسبت به خود و اطرافیانمان پیدا کنیم.

استایل یکی از کلمات کلیدی دنیای مد
استایل یکی از کلمات کلیدی دنیای مد است و زمانی که از مد یا فشن صحبت به میان آمده، از این کلمه بارها استفاده می شود، و به معنای سبک و مدل است و فقط در دنیای مد، کاربرد ندارد. کلمه استایل به معنای یک سبک مشخص با آیتم های معلوم شده از قبیل: لباس، موزیک، دکوراسین، زندگی و… می باشد و در واقع رویه ای متفاوت و تقریبا همیشگی دارد.
به نظر خیلی از افراد، ظاهر بیرونی و نحوه لباس پوشیدن را استایل می گویند، اما استایل ترکیبی از لباس پوشیدن، حرف زدن، آرایش مو و صورت، حرکت های بدن یا هر چیز دیگریست که درون فرد را نشان می دهد که شامل احساسات و علایق او نیز می شود. باید توجه داشت که انتخاب یا ساخت استایل شخصی، بازتاب دهنده درون فرد است.
مساله فردی بودن استایل کاری است که شخص خلاقانه و آگاهانه آن را پیگیری می کند. برای ساخت یک استایل شخصی، میل و سلیقه و اندیشه های فردی در آن دخیل بوده و در حقیقت مناسب با سبک زندگی، قد و هیکل و… انتخاب می شود، رشد می کند و در مدت زمانهای متفاوت قابل تغییر بوده و تحت تاثیر عوامل زیادی مانند سن، فرهنگ، ملیت، موقعیت جغرافیایی، علایق، سیاست، مذهب، جنسیت و… می باشد.

در واقع از طریق استایل شناسی می توان همانند یک روانشناس به شخصیت افراد پی برد. بسیاری از طراحان لباس از همین نکته برای طرح ها و سفارش هایشان استفاده می کنن و بازتاب بسیار خوبی داشته و کل جزئیات لباس و ملحقات آن را در بر می گیرد.
باید هنگام انتخاب یک استایل به موقعیتی که در آن قرار میگیریم و بایستی ارتباط برقرار کنیم بسیار توجه داشته باشیم.
باید به این نکته توجه داشته باشیم که استایل با سبک متفاوت است، بدین معنا که استایل با دنبال کردن سبک هایی که به شخصیت، سن، اندام، علایق و سبک زندگی نزدیک و مرتبط می باشد به وجود می آید، اما سبک چیزی است که به طور انبوه تولید شده و مختص فرد نیست و توسط تجارت های بزرگ هدایت می شود و شما را وادار میکند که با توجه به استایل خود از آنها استفاده کنید و اجازه دهید تا خورده فروشان و طراحان و کمپانی های بزرگ به تنها هدفشان که سود آوری است محصولات شان را برای ما عرضه کنند و ما آنها را دنبال کنیم.
از سبک های مطرح و معروف می توان به سبک کلاسیک، سبک مینیمال، سبک کژوال، سبک ماکسیمال، سبک ویمیسیکال، سبک کالج، سبک اگزوتیک، سبک آوانگارد، سبک وینتج، سبک هنری، سبک هیپ هاپ، سبک ورزشی، سبک پانک و… اشاره کرد.

استایل ها را میتوان به چند گروه تقسیم کرد
انواع استایل از نظر سادگی
- استایل مینیمال (Minimal)
- استایل ماکسیمال (Maximal)
- استایل ویمسیکال (Whimsical)
انواع استایل از نظر زمانی
- استایل مدرن (Modern)
- استایل ترندی یا مد روز (Trendy)
- استایل کلاسیک یا معمول (Classic)
- استایل وینتیج یا عجیب (Vintage)
- استایل رترو یا بازسازی (Retro)
انواع استایل از نظر کاربرد
- استایل کژوال (Casual)
- استایل خیابانی (Street)
- استایل کالج (Preppy)
- استایل فرمال یا رسمی (Formal)
- استایل اسپرت یا ورزشی (Sport)
- استایل آرتیستیک یا هنری (Artistic)
- استایل اگزوتیک یا عجیب (Exotic)
- استایل تامبوی یا پسرانه (Tomboy)
- استایل الگانت (Elegant)
- استایل کاری (Business)
- استایل پر جنبوجوش (Vibran)
انواع استایل از نظر نمادشناسی
- استایل بوهمیان (Bohemian)
- استایل گوتیک یا وحشی (Gothic)
- استایل هیپ هاپ (Hip Hop)
- استایل راکر (Rocker)
- استایل پانک (Punk)
- استایل کابوی (Western)
- استایل کاوگرل (Cowgir)
- استایل آوانگارد (Avangar)

انواع استایل بر اساس سادگی
سبکهای پوششی براساس میزان استفاده از رنگها و طرحها تقسیم بندی میشوند:

استایل مینیمال (Minimal)
سادگی مهترین نکته در معرفی این سبک است. انتخاب رنگ کم و حتی کمترین لباس و اجتناب از تجملات برای استایل مینیمال تعریف شده است. یکی از ویژگی های استایل مینیمال، پالت رنگی آن است، که شامل رنگ های خنثی و محدود است، محبوبترین رنگ در این پالت سفید و مشکی و خاکستری و نود یا کرم است. اکسسوری و جواهرات مکمل این استایل باید کاملا ظریف و ساده باشند تا جلوه بهتری داشته باشند و لازم نیست اکسسوریهای زیادی استفاده کنید. در طراحی لباسهای سبک مینیمال برشهای دقیق و کیفیت دوخت لباسها مورد توجه است.
این استایل سبکی ساده، شیک و جذاب با حداقلها است! در استایل مینیمال استفاده از یک کمربند با کیفیت یا یک ساعت ظریف استایل مینیمال شما را کامل میکند.

استایل ماکسیمال (Maximal)
این سبک کاملا عکس سبک مینیمال است. سبکی شاد و مهیج با قانون استفاده از حداکثرها! در این سبک هیچ محدودیتی برای رنگها وجود ندارد. استفاده از رنگهای جیغ و پرحرارت در کنار زیورآلات و اکسسوریهای جذاب پر زرق و برق، ویژگی اصلی این سبک پوشش است. استایلی پر زرق و برق که جلوه ای متفاوت دارد. برای انتخاب این استایل باید جسور بود، به حداکثر جزییات توجه کرد و برای خلق استایلی زیبا از جنبه های مختلف ایده داشت. انتخاب لباس هایی با طرح های متفاوت و رنگ های گرم و پرحرارت به همراه اکسسوری های فانتزی جلوه ای ویژه و خاص به این استایل بخشیده است. یکی از ویژگی های برجسته این استایل لباس های چند لایه و رنگی به همراه اکسسوری های زیاد است که در آنها هیچ محدودیتی وجود ندارد.

استایل ویمسیکال (Whimsical)
سبکی خیال انگیز با پارچههایی طرح دار و روشن است. این سبک بر مبنای استفاده از لباسهای راحت، رنگی و طرحدار است. در کنار این لباسها استفاده از اکسسوریهای رنگی جلوهای خاص به شما میبخشند. استفاده از پارچههایی با طرحهای نقطهدار، گلگلی و توپی از ویژگیهای مهم این سبک است. سه رنگ آبی، سبز و صورتی روشن در استایل ویمسیکال پرکاربرد هستند و رنگهای تیره در صورت استفاده، غالبا در حاشیه قرار میگیرند. دامن های حریر و گیپوری، پیراهن های طرح دار، کت یا بلیزر از آیتم های اصلی استایل ویمسیکال می باشد و همراه آن باید اکسسوری هایی با تم رنگی مختلف انتخاب شوند

استایل ها بر اساس زمان
استایلها براساس زمان استفاده و شکلگیری هم تقسیمبندی میشوند:

استایل مدرن (Modern)
در دنیای مد، این استایل، عمر درازی ندارد. در همین زمان کوتاه هم استایل ترندی توانسته مخاطبان زیادی را به سمت خود جذب کند. شاید سادگی آمیخته با مقداری خلاقیت چیزی باشد که باعث این محبوبیت میشود. استفاده از ایتم های ساده، پیراهن، شلوارها، دامن و… با پالت رنگی محدود در این استایل به شما کمک می کند همیشه خوش استایل به نظر برسید با توجه به اینکه هیچوقت نیز از مُد نمی افتد.

استایل ترندی (trendy)
استایل ترندی که میتواند یک استایل مردانه یا زنانه باشد، مخصوص کسانی است که پیرو مد روز هستند. این افراد سعی میکنند خود را با آخرین تحولات و اخبار مربوط به این حوزه هماهنگ کنند.
افراد پیرو این استایل به راحتی ظاهر خود را تغییر میدهند و به یک سبک مشخص پایبند نیستند.شما این افراد را در هر فصل یا مناسبت جدیدی در طول سال، با شکل و شمایل متفاوت و البته جذابی میبینید. . البته انتخاب افراد مدگرا فقط در لباس، کیف و کفش خلاصه نمی شود، آن ها همیشه به دنبال جدیدترین ها، بهترین ها و اصطلاحاً «ترندی» ترین ها هستند.

استایل وینتیج (vintage)
این استایل مناسب کسانی است که به سبکهای قدیمی علاقمندند. هیچ ضرورتی ندارد که در استایل وینتیج، تمام لباسهای خود را از سبکهای قدیمی انتخاب کنید. اگر بگوییم که چاشنی خلاقیت استایل وینتیج را بسیار جذابتر میکند، بیراه نگفتهایم.شما میتوانید با ترکیب یک شلوار مدل قدیمی با بلوز یا کتی مدرن، یک سبک جدید و بسیار زیبا از استایل وینتیج خلق کنید. استفاده از النگوها و گردنبندهای بزرگ و کفشهای چرمی با رنگهای خنثی هم ویژگیهای خاص این استایل است.

استایل کلاسیک (classic)
استایل کلاسیک انتخابی ماندگار، محافظه کارانه و در عین حال آراسته است. در این استایل خبری از طرحهای شلوغ و رنگهای جیغ نیست؛ بلکه سادگی و آراستگی آن بیش از هر چیز نشاندهنده اعتماد به نفس بالای فرد است.همچنین نمایانگر ظاهری منحصر به فرد، شخصیتی محافظه کارانه در انتخاب لباس و طرز پوشش است. افراد با این استایل اعتماد به نفس و قدرت کنترل خود را به نمایش می گذارند. استفاده از رنگهای مشکی، سرمهای، یشمی، زرشکی، سفید و همچنین رنگهای خنثی مانند خاکستری در این استایل متداول است. کفشهای راحت با کف تخت و اکسسوریهای زیبا و ظریف از دیگر فاکتورهای مهم این استایل هستند. در محیط های اداری این استایل رسمیت و محبوبیت خاصی دارد.

استایل رترو یا بازسازی (retro)
استایل رترو در دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ وارد عرصه ی مد شده است. نمونه ای از این استایل لباس های ورزشی مانند کاپشن های فوتبال ، پیراهن و تی شرت می باشد. استایلی الهام گرفته از گذشته برای افراد علاقه مند به نوستالژی است.این استایل هم مانند سبک وینتیج مخصوص افرادی است که به سبکهای قدیمی علاقمندند. تفاوت سبک وینتیج و رترو در سبک طراحی لباسهاست. در استایل رترو، تنها سبک لباس از گذشته الهام میگیرد و با استفاده از منسوجات امروزی و با سبکی مدرن باز تولید میشود. استفاده از رنگهای پاستلی، زیورآلات براق، آنتیک و استفاده از لباسهایی که کاملا اندازه و فیت اندام هستند، از ویژگیهای خاص این استایل هستند.

استایل ها بر اساس کاربرد
انتخاب لباسها باید با توجه به موقعیتی که آنها را میپوشیم، انتخاب شوند؛ سبکهای پوششی براساس کاربردشان هم تقسیمبندی میشوند.

استایل کژوال (casual)
یک سبک لباس پوشیدن راحت و ساده است که در عین راحتی ظاهر شیک و موقری به شما میدهد و متناسب با موقعیت های مختلف است. با این تعریف، در این سبک، دست شما برای انتخاب لباسها بسیار باز است. انواع تیشرت، شلوار کتان و جین، کفشهای کتانی، کالجهای جیر و چرم در این استایل زیاد استفاده میشوند. از نظر رنگها هم محدودیتی در این سبک وجود ندارد. سبک کژوال این امکان را برای شما فراهم می کند تا علاوه بر راحتی با مد روز نیز مطابقت داشته باشید و ظاهری آراسته داشته باشید. این استایل نشان دهنده واقعیت هر انسانی است.

استایل رسمی (Formal)
استایل رسمی، استایلی ساده و در عین حال شیک است. در این استایل مردانه یا زنانه، اغلب، طیفهای مختلف یک رنگ تیره مورد استفاده قرار میگیرند. رنگهایی مانند آبی، قهوهای و مشکی بیشتر در این سبک استفاده میشوند.یک کت و شلوار سرمه ای همراه با یک کیف کوچک چرم و یا یک پالتوی خوش دوخت بلند مشکی در کنار یک کیف سامسونت اداری، نمونه هایی آشنا از این سبک هستند. در مجموع در این استایل سعی بر این است که سبک پوشش شما، بر نفوذ کلام و ابهت شما بیفزاید.

استایل کالج (college)
این استایل در ابتدا مخصوص دانشآموزان کالج های غربی بود اما به تدریج در بین اقشار مختلف جامعه محبوب شد. استفاده از رنگهای با کلاس، برندهای معروف، لباسهای گرانقیمت، آراسته و اکسسوریهای ظریف و کلاسیک از ویژگیهای این سبک پوشش است.
لباسهای این سبک پوشش بیشتر از پارچههای چهارخانه ، شطرنجی ، گینگهام ، تویید ، آرگایل و تارتان دوخته میشود. کفشهای ساده و بدون رزق و برق، شلوارهای کتان اتو کشیده با فاق بلند، لباسهای یقه دار، جلیقههای کلاسیک و کتهای بلیزر نیز در این سبک زیاد استفاده میشود.

استایل خیابانی(Street)
این استایل از قرن ۲۰ وارد دنیای مد شده است. همانطور که از نام آن پیداست از خیابان ها نشأت گرفته است. این استایل در سال های اخیر به شدت مورد توجه دوست داران دنیای مد و فشن قرار داخل و خارج کشور قرار گرفته است. به طوریکه جوانان از بلاگرها، انفلئونسرها و سلبریتی های حوزه های مختلف فرهنگی، ورزشی، اجتماعی و و… که در رویدادهای مهم حضور پیدا می کنند جهت الهام گرفتن سبک پوشش آن ها استفاده می کنند.استایل خیابانی به پوشش مردم جامعه گفته میشود و از آنجا که مبتنی بر علاقههای فردی است، در نوع پوشش، هیچگونه محدودیتی از قبیل رنگ یا جنس لباس وجود ندارد. استایل خیابانی تابع مدها و ترندهای روز نیست؛ بنابراین زمان در مورد آن مفهومی ندارد. این استایل، سبکی زنده و پیوسته در حال تغییر است.

استایل ورزشی (sporty)
استایل ورزشی یک استایل راحت، در عین حال جذاب است. لگ های ورزشی، هودی ها و کتانی های راحت، المان های اصلی این استایل جذاب هستند. نکته قابل توجه در انتخاب لباس های ورزشی جنس آن است، الیاف طبیعی بهترین گزینه است. شما باید از جنسهایی استفاده کنید که حساسیت زا نبوده و مانع عملکرد طبیعی سیستم تعریق نمیشود. برای این سبک، لباسهای نخی یا نخ پنبه گزینههای مناسبی هستند. حال اگر کمی خلاقانه لباس ورزشی انتخاب کنید میتوانید استایلی فشن نیز داشته باشد. در کنار این موضوع یک لباس ورزشی مناسب، لباسی است که علاوه بر راحتی، بخوبی اندازه شما باشد و اندام شما را زیباتر نشان دهد . در مجموع آیتمهای اصلی یک استایل ورزشی مناسب عبارتند از: ستهای شلوار و گرمکن اسپرت، کفشهای کتانی راحت، سبک و با دوام.

استایل هنری (artsy)
اگر فردی خلاق، مبتکر یا هنرمند هستید و دوست دارید نوع تفکر خود را در قالب لباسهایی که میپوشید نشان دهید، استفاده از استایل هنری برای شما گزینه مناسبی است.استفاده از زیورآلات دستساز، پارچههای کتان و جین در این سبک نمود بیشتری دارند. در این استایل به وفور نقوش زیبای هنری و اشعار شاعران معروف را به وفور بر روی پارچه لباسها میبینیم. در این استایل، شکل پوشش، یک تجسم هنری است که هیچ محدودیتی در شکل و رنگ و طرح ندارد. لباس های دست دوز، اکسسوری های دست ساز، چاپ های دستی، لباس های بافته شده، دوخت های سنتی و تزتینی همگی جزء جدایی ناپذیر این استایل است.

استایل الگانت (elegant)
باید بگوییم که استایل الگانت، یک استایل خاص دخترانه است. به این معنا که در این سبک، خودنمایی، توجه به زرق و برق بسیار و استفاده از اکسسوریهای ظریف و مجلل در کنار یک پوشش بسیار شیک، بیش از هر چیز دیگری جلب توجه میکند. آرایش کامل صورت، ناخنها و موها هم در این استایل نباید فراموش شود. افراد با استایل الگانت همواره تلاش می کنند بهترین و شیک ترین و پر زرق و برق ترین لباس های خود را بپوشند. درخشندگی دختران این استایل معمولا توجه همگان را جلب می کند و هدف این سبک نیز همان است.

استایل اگزوتیک (exotic)
استایل اگزوتیک، استایلی با آیتمهای عجیب، غریب و در عین حال جذاب است. باید گفت که داشتن چنین استایلی حقیقتا شجاعت بالایی میخواهد. در این سبک، اکسسوریها و لباسهایی را خواهید دید که شاید کمتر کسی تا به حال دیده باشد.استفاده از گلدوزیها و رنگهای غنی، بافتهای براق، چاپ تصاویر حیوانات، کفشهای غیرمعمول و خلاصه هر چیز عجیبی که بتوانید در یک لباس پیدا کنید، در این سبک متداول است. در واقع محوریت این استایل بر جذابیت در عین عجیب بودن متمرکز است. انتخاب لباس های جسورانه با طرح های پیچیده با ترکیبی از رنگ های پرجنب و جوش و زیور آلات خاص و کفش های غیر معمول تعریفی شفاف و ایده آل برای این استایل است.

استایل تام بوی (tomboy)
اگر دختری هستید که دوست دارید به سبک پسرانه لباس بپوشید، استایل تام بوی گزینهی مناسبی برای شما است. در این استایل گوشوارهها و دستبندهای دخترانه، کفشهای ظریف پاشنه بلند و پیراهنهای پرچین گلدار جای خود را به لباسهای نسبتا گشاد مردانه، شلوارهای جین و کفشهای راحت میدهند. استفاده از لباسهای اورسایز و پوشیدن به صورت لایه لایه نیز از دیگر نکات کلیدی این استایل است. پیراهن های مردانه ساده و راحت هستند و برای یک استایل غیر رسمی گزینه مناسبی هستند.

استایل کاری (Business Style)
استایل کاری استایلی مناسب برای افراد شاغل است. استایلی که به شما کمک میکند به عنوان یک فرد شاغل، منزلت اجتماعی و اقتدار کاری خود را حفظ کنید. طوسی، خاکستری، خاکی، بژ و سورمهای رنگهایی هستند که برای محیطهای کاری مناسبترند.استفاده از شلوارهای راسته، کیفهای اداری، کفش راحت از جنس کتان یا جیر و کتهای بلند از لباسهای پرکاربرد در این استایل هستند. اکسسوریهای جذاب و در عین حال ساده مانند یک ساعت ظریف چرم یا یک دستمال گردن زیبا میتوانند استایل کاری شما را کامل کنند.

استایل پر جنبوجوش (Vibrant)
شعار معروف این استایل این است: «هی دنیا، منو نگاه کن!» همین شعار نشان میدهد که برجستهترین ویژگی این استایل، جلب توجه کردن است. تعجبی هم ندارد، چون استفاده از رنگهای زنده نئونی و پاستلی، طرحهای بزرگ و نامتقارن، الگوهای وحشی و خاص، ناخودآگاه توجه هر بینندهای را به خود جلب میکند.

استایل ها بر اساس نمادشناسی
نمادشناسی یکی فاکتور دیگر برای دستهبندی استایلهاست. نمادشناسی، سبکها را براساس طرح و رنگهای پرکاربرد آن، طبقهبندی میکند.

استایل بوهو یا بوهمیان (Bohemian)
واژه ی بوهمیان از بوهم گرفته شده است، یک سرزمین تاریخی در اروپای مرکزی که در حال حاضر در ناحیه غربی جمهوری چک قرار گرفته است. «بوهمین» واژهای فرانسوی به معنای کولی یا فرد سرگردانی است که قید و شرط خاصی برای زندگی ندارد. بر همین اساس، این استایل بر پایه راحتی و نزدیکی به طبیعت شکل گرفته است. افراد دستدااستایل بوهو لباسهای نازک، گشاد و راحت میپوشند. این لباسها اغلب طرحهای هندسی، حاشیهدار یا گل گلی دارند.در این سبک، رنگها هم در هماهنگی با طبیعت هستند؛ رنگهایی مانند شتری، خاکی و قهوهای که گاهی با رنگهای دیگر مانند ارغوانی ، سبز ،خردلى و نارنجى ترکیب میشوند. کیفهای مدل کیسهای و ریشدار و کفشهای دستدوز هم از اکسسوریهای مورد استفاده در این سبک هستند.

استایل گوتیک یا وحشی (Gothic)
استایلی که با ویژگی های تاریک، مرموز، قدیمی شناخته شده است. استفاده از رژ لب و لباس، خط چشم و لاک ناخن تیره مشخصه ی اصلی این استایل است. این سبک از پانک، ویکتوریا و الیزابتان الهام گرفته است. به گفته یک منتقد آمریکایی ریشه استایل گوتیک به فرهنگ عزاداری دوره ویکتوریایی بازمیگردد. رنگ مشکی رنگ غالب در این استایل است که گاهی با رنگهای تیره دیگری مانند بنفش، قرمز، دودی و قرمز جگری ترکیب میشود.لباسهایی از جنس مخمل، گیپور یا چرم مشکی در این استایل زیاد دیده میشوند. چشمهای دودی با پوستی رنگ پریده و رژهای تیره هم آرایش خاص سبک گوتیک است. دستکشهای توری، جواهرات با مهرههای مشکی، جواهرات نقرهای به شکل اسکلت انسانی، خفاش یا نمادهای مذهبی از دیگر مؤلفههای این سبک هستند.

استایل هیپ هاپ (Hip Hop)
این استایل نمودی از تبعیضها و محرومیتهای موجود در جامعه سیاه پوستان است. فلسفه انتخاب لباسهایی با سایز خیلی بزرگ هم به محرومیتهای همین جوامع بازمیگردد چون در محلههای فقیرنشین آمریکا، متداول بود که بچههای کوچکتر، لباسهای بچههای بزرگتر را بپوشند.استفاده از تیشرتهایی با لوگوهای بزرگ نیز از ویژگیهای این سبک پوشش است. مدل موها در این استایل اغلب، فردار یا با بافت آفریقایی است. رنگهای مختلفی که به طور نامنظم با هم ست شدهاند و استفاده از اکسسوریهای بزرگ فلزی ویژگی دیگری از استایل هیپ هاپ است.

استایل راکر (Rocker)
این استایل ارتباط مستقیمی با فرهنگ و موسیقی عصر حاضر دارد. این استایل با توجه به سبک های مختلف موسیقی راک متفاوت است. در این استایل اغلب از رنگ مشکی شلوار جین پاره چکمه کت و شلوار چرمی استفاده می شود. راک نه فقط یک سبک موسیقی بلکه در تعریفی فراگیرتر یک سبک زندگی است و به همان نسبت که سبکهای مختلفی از موسیقی راک وجود دارد، استایل های راکر متفاوتی نیز وجود دارند.باید گفت که پوشیدن کتهای چرمی، پای ثابت استایل راکر است. اکسسوریها هم در این استایل غالبا از جنس چرم یا فلز هستند و نکته جالب اینجاست که باید به طور همزمان استفاده شوند؛ به طور مثال استفاده همزمان از چندین گردنبند یا چندین انگشتر فلزی در این سبک رایج است.

استایل پانک (Punk)
پانک در واقع نام سبکی از موسیقی است. جنبشی که ضد نظام حاکم شکل گرفت و باعث شد طرفداران آن با نحوه پوشش، اعتراض خود را ابراز کنند. این طرفداران به دلیل اعتراض به نظام سرمایهداری و مصرفگرایی، در شکل پوشش خود نیز از لباسهای کهنه، دست دوم و جینهای پاره و فرسوده استفاده کردند.این استایل اساسا با هر نوع تبعیضی اعم از نژادی و جنسیتی مخالف است و به همین دلیل آرایش صورت نیز در استایل پانک میان مردان و زنان یکسان است.رنگ موهای تند، آرایشهای غلیظ صورت و لاک مشکی نیز از دیگر ویژگیهای سبک پانک است. اکسسوریهای زیاد با شکل و شمایل عجیب نیز در طرفداران این استایل جلب توجه می کند.

استایل کابوی (Western)
این استایل زیبا تحت تاثیر زندگی طبیعی و اخلاق گاوچرانان بوده است. یک استایل محلی است که تبدبل به مدی محبوب شده است. بزرگترین جمعیت گاوچرانان در اسپانیا ساکن بودند و منشا این استایل را هم باید در همین سرزمین جستجو کرد. در واقع استایل زیبای کابوی، سبک پوشش محلی است.آیتمهایی مانند کت جیر با ریش ریشهایی بر سرشانهها، پیراهنهای چهارخانه، کلاههای بزرگ لبهدار و شلوار جین را باید از مشخصههای اصلی این استایل مردانه دانست. دستمال گردنهای طرحدار و کمربندهای چرمی ساده هم از اکسسوریهای مهم سبک کاوبوی هستند.

استایل کاوگرل (Cowgirl)
با بیانی ساده باید بگوییم که کاوگرل همان شکل دخترانه استایل کابوی است. اگرچه این استایل ریشه اسپانیایی دارد اما در جوامع آمریکایی بیشتر استفاده میشود. مولفههایی مانند شلوارهای جین آبی، ژاکتهای چرم یا جیر، کلاههای کابویی و چکمههای گاوچرانی شکلدهنده یک استایل کاوگرل هستند. زیورآلات و کیفهای چرمی تکمیل کننده این استایل هستند.
در حقیقت این سبک با مهاجرت از یک منطقه به منطقه دیگر، ویژگیهای متعددی از فرهنگ مناطق را با خود همراه میکرد که باعث تغییراتی در سبک کاوگرل میشد.

استایل آوانگارد (Avantgarde)
به طور کلی استایل آوانگارد، استایلی ساختارشکنانه است. استایلی که شما را وامیدارد به دنیایی فراتر از کلیشهها و عادتها قدم بردارید.استفاده از الگوهای غیرعادی، الهام از پوشش حیوانات، بیتوجهی به قرینگی، تزئینات اغراقآمیز و آرایش هندسی موها در این استایل زیاد دیده میشود. طرفداران این استایل بیش از آنکه لباس پوشیدن را یک مد بدانند آن را یک هنر تلقی میکنند؛ هنری بیپروا که میتواند با ترکیبی خلاق و مبتکرانه راه جدیدی برای خود باز کند.
جمع بندی مقاله استایل چیست
در این مقاله ما سعی کردیم به سوالات شما در مورد استایل جواب بدیم،استایل های مختلف و سبک های مختلف آن را بررسی کردیم. فهمیدیم که کلمه استایل به معنای یک سبک مشخص با آیتم های معلوم شده از قبیل: لباس، موزیک، دکوراسین، زندگی و… می باشد و در واقع رویه ای متفاوت و تقریبا همیشگی دارد، که درون فرد را نشان می دهد که شامل احساسات و علایق او نیز می شود.در مورد انواع استایل ها صحبت کرده ایم. همچنین در به سوالات شما در مورد ترکیب استایل ها، استایل آنتیک و … پاسخ دادیم.
استایل چیست – انواع استایل ها – استایل شخصی چیست؟
ممنون از مقاله خوبتون
خواهش میکنم خوشحالیم که خوشتون اومده